Goût de France – 21 marzec 2017

Home  >>  Goût de France – 21 marzec 2017

Menu:

Tatar wołowy / cornet
Wódka Grey Goose

******

Ser bursztyn / krakers / bouillabasisse
Saint Sidoine Rose AOP Cotes de Provence szczep: grenache, cinsault i mourvedre

******

Foie gras / czerwona porzeczka / granita ziołowa
Bourgogne Pinot Noir „Cuvee Sapidus” Mongeard-Mugneret A.O.C. Bourgogne

******

Dorsz / por / kalafior / kawior z jesiotra
Montagny Camille,- A.O.C. Montagny, Domaine Feuillat-Juillot szczep: chardonnay

******

Bombon / marakuja

******

Gęsi żołądek / topinambur

Dourthe N1 Rouge A.O.C . Bordeaux szczep: merlot, cabernet sauvignon, petit verdot.

******

Górka cielęca / grasica / boczniak mikołajkowy
Clos Triguedina A.C.C. Cahors  szczep: malbec, merlot, tannat

******

Tarta / jogurt / malina / makaronik

******

Fromages français
Chateau Romieu A.O.C. Sauternes
Szczep: semilion-sauvignon, muscadelle

******

Petit fours

190 pln