Menu Sylwester 2018 – 2019

Home  >>  Menu Sylwester 2018 – 2019

 

MENU

  • Aperitif na powitanie 
  • PRZYSTAWKA
    Tatar wołowy / majonez z sardeli / grzyby shimeji
  • ZUPA
    Bulion / mleko kokosowe / halibut
  • DANIE GŁÓWNE
    Pieczony ozór wołowy / karmelizowane warzywa
  • DESER
    Mleczna czekolada / jogurt
  • ZIMNA PŁYTA
    Deska włoskich wędlin, tradycyjnych oraz serów

    Pesto z pomidorów secchi
    Pikantny tatar wołowy
    Terrina z golonki
    Śledzie z gorczycą i ziemniakami
    Sałatka z krewetkami w panko
    Sałatka z dyni z soczewicą
  • I KOLACJA
    Polędwica wołowa Bourguignon / gnocchi
  • II KOLACJA
    Barszcz na wędzonce
  • ALKOHOL
    250 ml wódki na osobę – wymiennie na wino.

    24:00 – Kieliszek wina musującego (Cava)
  • NAPOJE
    Kawa

    Herbata
    Woda mineralna – bez ograniczeń

CENA: 370 zł za osobę

*Pozycje w menu mogą ulec zmianie.