Menu

Menu Walentynkowe – dostępne 14.02.20 od godziny 12:00

PRZYSTAWKI:

  1. CARPACCIO Z OŚMIORNICY Z CYTRUSAMI I RZODKIEWKĄ – 37 zł
  2. CARPACCIO Z OPALONEJ NA OGNIU WOŁOWINY Z RUKOLĄ I PARMEZANEM – 37 zł
  3. TATAR Z ŁOSOSIA Z AWOKADO I PERŁOWĄ CEBULĄ – 36 zł
  4. TATAR Z POLĘDWICY Z MAJONEZEM Z SARDELI I CHRZANEM – 36 zł
  5. ŚLEDŹ Z SAŁATKĄ Z BURAKA, JAJKIEM I SZCZYPIORKIEM – 29 zł

ZUPY:

  1. BULION Z MLEKIEM KOKOSOWYM, DORSZEM I SZCZYPIORKIEM – 29 zł
  2. ZUPA Z PIECZONYCH POMIDORÓW Z MAŁŻAMI I OLEJEM Z PIECZONEJ PAPRYKI – 26 zł
  3. BULION Z PIECZONEGO KURCZAKA Z PIEROŻKAMI Z WOŁOWINĄ I KOLENDRĄ – 29 zł

DANIA GŁÓWNE:

  1. PIECZONY ŁOSOŚ Z KALAFIOREM Z SOSEM MAŚLANYM Z JARMUŻEM I GRZYBAMI SHIMEJI – 64 zł
  2. STEK Z TUŃCZYKA Z SAŁATĄ Z MARYNOWANEGO ZIELONEGO OGÓRKA – 90 zł
  3. STEK Z POLĘDWICY Z FRYTKAMI, SOSEM MADERA I MIESZANKĄ SAŁAT Z PARMEZANEM –  95 zł
  4. STEK Z ANTRYKOTU Z FRYTKAMI, SOSEM MADERA I MIESZANKĄ SAŁAT Z PARMEZANEM – 80 zł
  5. PIECZONE UDKA Z KACZKI Z KLUSKAMI I SURÓWKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY Z CHRZANEM – 70 zł
  6. PIERŚ Z KURCZAKA Z PRAŻONYMI ZIARNAMI I SZCZYPIORKIEM, SAŁATKA Z GRUSZKI I PIKLOWANEJ CZERWONEJ CEBULI –  47 zł
  7. PIECZONA DYNIA Z KONFITURĄ Z CEBULI I ORZECHEM LASKOWYM – 38 zł
  8. GNOCCHI Z MŁODYM SZPINAKIEM I PARMEZANEM – 37 zł
  9. TAGLIATELLE Z KREWETKAMI I DYMKĄ – 43 zł
  10. TAGLIATELLE Z POMIDOROWYM PESTO I MŁODYM SZPINAKIEM – 37 zł
  11. PIEROGI Z SZARPANĄ GĘSIĄ – 39 zł
  12. AGNOLOTTI Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM I RICOTTĄ – 37 zł

SAŁATKI:

  1. SAŁATKA CEZAR – 36 zł
  2. SAŁATKA Z GRILLOWANĄ WOŁOWINĄ – 40 zł
  3. SAŁATKA Z DYNIĄ I GRUSZKĄ – 34 zł

DESERY:

  1. TORT PRALINOWY Z MALINAMI NA ORZECHOWEJ BEZIE – 24 zł
  2. CIASTO PARIS BREST Z ORZECHEM LASKOWYM – 22 zł
  3. SERNIK Z PALONEJ BIAŁEJ CZEKOLADY Z WŁOSKĄ BEZĄ I SORBETEM TRUSKAWKOWYM – 25 zł
  4. SERCE Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z CZARNĄ PORZECZKĄ – 22 zł
  5. CREME BRULÉE – 20 zł
  6. NUGAT LODOWY Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI I MUSEM JAGODOWYM – 22 zł

 

POBIERZ PDF